top of page

Hélène Kempers

Eigenaresse Huid- en Oedeemtherapie Kempers Emmapark 12 in een vernieuwd pand werkzaam met één medewerker: Carli. Helene Kempers werd geboren in 1964 aan de Voorstraat in Delft. Haar ouders hadden daar een (kantoor)boekwinkel. Na het gymnasium aan het Stanislascollege heeft ze één jaar het HBOV gevolgd maar omdat ze meer praktisch aan het werk wilde is ze daarna de opleiding voor A-verpleegkundige gaan volgen. Na het afronden van deze studie heeft ze jaren gewerkt op de kraamafdeling van het Reinier De Graaf gasthuis in Delft.


Toen deze baan met de vele wisselende diensten steeds moeilijker te combineren werd met het verzorgen van de kinderen en met de drukke praktijk van haar man (Fysiotherapeut Ruud Lindenburg) startte ze de studie Huidtherapie in Eindhoven. Deze studie was toen nog deeltijd. Na het afsluiten van deze studie in 1997 startte ze haar eigen praktijk in de aanbouw van het huis waar ook de praktijk voor fysiotherapie al gevestigd was.

In de jaren die ze als huidtherapeute werkt heeft Helene veel gehad aan haar beroep als verpleegkundige en heeft ze zich kunnen ontplooien in haar nieuwe beroep. Door het volgen van veel congressen en cursussen is ze een veelzijdig huidtherapeute geworden en heeft ze zich gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van patienten met oedeem en huidproblemen bij kanker. Met name vrouwen met borstkanker vinden hun weg naar Helene.

Screenshot 2023-06-27 at 17.06.59.png

Eigenaresse

Hélène Kempers

- Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

- Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page